Cégünkről

Cégünkről

1996 óta foglalkoznak nyílászárókkal, fő profilunk az alumínium nyílászárók gyártása és komplett kivitelezése (például: alumínium ajtó, alumínium ablak, alumínium tolóajtó, alumínium bukó-toló ajtó, alumínium emelő-toló ajtó, alumínium harmonika ajtó, alumínium függönyfal, alumínium szerkezetű télikert, alumínium portál, alumínium teraszbeépítés).

Gyártunk és beépítünk üvegtetőt, elő-tetők, ezen túl igény szerint foglalkozunk műanyag nyílászával, belső ajtóval, tűzgátló ajtóval,  edzett üveg szerkezetekkel, mobilfalakkal, automata ajtókkal, ipari és garázskapukkal, árnyékolókkal, szúnyoghálókkal.

Foglalkozunk még alumínium tűzgátló ajtókkal és ablakokkal, valamint RWA-s hő és füstelvezető ablakokkal és ajtókkal is. 

Fontos számunkra, hogy a pontosan felmérjük a megrendelő igényeit és annak megfelelő, személyre szabott szolgáltatást és termékeket nyújtsunk.

Minden egyes általunk gyártott vagy forgalmazott, beépített nyílászáróra a jogszabályban meghatározott időre garanciát vállalunk. Ez idő alatt minden bejelentést kivizsgálunk és a garancia hatáskörébe tartozó hibákat javítjuk. 

Minden megkeresést körültekintően megvizsgálunk és arra a legkedvezőbb javaslatot adjuk. Hisszük, hogy a jó szakmai háttér a feltétel az Ügyfél bizalmának elnyeréséhez.

 
cegunkrol
28
ÉVES
SZAKMAI
TAPASZTALAT

Célunk, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsuk a munkavégzés során, és így  hosszú távú partneri kapcsolatot tartsunk fenn ügyfeleinkkel.

Íme a főbb szempontok, amit fontosnak tartunk kiemelni.

RUGALMAS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

Cégünkre akkor is számíthat, amennyiben sürgősen kell legyártani és beépíteni a nyílászárókat.

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Az Ügyfél elvárásait és a helyszín lehetőségeit egyeztetve, a helyszínen felmérést végzünk. Ennek alapján a megkívánt méretben gyártjuk le, szállítjuk és építjük be a nyílászárókat a helyszínen. Munkánkat a társ-alvállalkozókkal összehangolva végezzük figyelve egymás munkájára és biztonságára.

 

RUGALMAS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

Cégünkre akkor is számíthat, amennyiben sürgősen kell elkészíteni a nyílászárókat. Egyeztetés után mi jól tudjuk tartani a szoros határidőket is.

MINŐSÉG

Kiváló minőségű alapanyagokból az ügyfél egyedi igényei szerint gyártjuk le és építjük be nyílászáróit.

MINŐSÉG

Kiváló minőségű alapanyagokból az ügyfél egyedi igényei szerint gyártjuk le és építjük be nyílászáróit.

PONTOSSÁG

A helyszíni felmérések után, a pontos műszaki paraméterek alapján készítjük el a nyílászárókat, így pontosan azt nyújtjuk, amire szükség van. Ennek érdekében kollégáink jól ismerik, és napi szinten alkalmazzák a legmodernebb beépítési technológiákat.

Keressen minket, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

© 2023 LTD Bau Kft. - Minden jog fenntartva.