Cégünkről

Cégünkről

Munkatársaink 1996 óta foglalkoznak nyílászárókkal, fő profilunk az alumínium nyílászárók gyártása és komplett kivitelezése (például: alumínium ajtó, alumínium ablak, alumínium tolóajtó, alumínium bukó-toló ajtó, alumínium emelő-toló ajtó, alumínium harmonika ajtó, alumínium függönyfal, alumínium szerkezetű télikert, alumínium portál, alumínium teraszbeépítés).

Gyártunk és beépítünk üvegtetőket, elő-tetőket, ezen túl igény szerint foglalkozunk műanyag nyílászárókkal, belső ajtókkal, edzett üveg szerkezetekkel, mobilfalakkal, automata ajtókkal, ipari és garázskapukkal, árnyékolókkal, szúnyoghálókkal.

Számunkra nagyon fontos, hogy partnereink részére minőségileg a legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

Cégünk karbantartást is vállal. Cserébe rendszeres időközökben a nyílászárók karbantartását elvégezzük, javítjuk, kedvezményesen alkatrészt cserélünk. 

Minden egyes általunk gyártott vagy forgalmazott, beépített nyílászáróra szerződés szerinti időre garanciát vállalunk. Ez idő alatt minden bejelentést kivizsgálunk és a garancia hatáskörébe tartozó hibákat javítjuk. Karbantartási szerződés megkötése esetén a garanciális idő meghosszabbítható.

Minden megkeresést körültekintően megvizsgálunk és arra a legkedvezőbb javaslatot adjuk. Hisszük, hogy a jó szakmai háttér a feltétel az Ügyfél bizalmának elnyeréséhez.

Cégünk elsősorban az általa forgalmazott nyílászárók sérült, meghibásodott alkatrészihez cserealkatrészt tud szállítani, cseréjét, karbantartását tudja vállalni.

 
cegunkrol
28
ÉVES
SZAKMAI
TAPASZTALAT

Célunk, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsuk a munkavégzés során, és így  hosszú távú partneri kapcsolatot tartsunk fenn ügyfeleinkkel.

Íme a főbb szempontok, amit fontosnak tartunk kiemelni.

RUGALMAS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

Cégünkre akkor is számíthat, amennyiben sürgősen kell legyártani és beépíteni a nyílászárókat.

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Az Ügyfél elvárásait és a helyszín lehetőségeit egyeztetve, a helyszínen felmérést végzünk. Ennek alapján a megkívánt méretben gyártjuk le, szállítjuk és építjük be a nyílászárókat a helyszínen. Munkánkat a társ-alvállalkozókkal összehangolva végezzük figyelve egymás munkájára és biztonságára.

 

RUGALMAS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

Cégünkre akkor is számíthat, amennyiben sürgősen kell elkészíteni a nyílászárókat. Egyeztetés után mi jól tudjuk tartani a szoros határidőket is.

MINŐSÉG

Kiváló minőségű alapanyagokból az ügyfél egyedi igényei szerint gyártjuk le és építjük be nyílászáróit.

MINŐSÉG

Kiváló minőségű alapanyagokból az ügyfél egyedi igényei szerint gyártjuk le és építjük be nyílászáróit.

PONTOSSÁG

A helyszíni felmérések után, a pontos műszaki paraméterek alapján készítjük el a nyílászárókat, így pontosan azt nyújtjuk, amire szükség van. Ennek érdekében kollégáink jól ismerik, és napi szinten alkalmazzák a legmodernebb beépítési technológiákat.

Keressen minket, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

© 2023 LTD Bau Kft. - Minden jog fenntartva.