Automata ajtók

Automata ajtók

Az automata ajtók erre a célra kifejlesztett elegáns alumínium profilból készülnek, tetszőleges színű RAL színskála szerinti porszórt felülettel, ami nem pusztán dekoratív, hanem időtálló is. Partnereink a RECORD, BESAM.

Az automata ajtó impulzusadói érzékelik a közeledő személyt és a megfelelő időben nyitják az ajtót, biztosítva az akadálytalan áthaladást. Az automata tolóajtók impulzusadói egészen padlószintig figyelik a területet, így érzékelik például a gyerekeket is.

Külön biztonsági fotocella figyeli az automata ajtó útját, és akadály észlelése esetén visszanyit. Áramszünet esetén külön beépíthető pánik egység nyitja az ajtót, ezzel biztosítva a menekülési útvonal átjárhatóságát. A kis áramfogyasztású motornak és vezérlésnek köszönhetően az automata tolóajtók igen alacsony költséggel üzemeltethetők. Rendszeres karbantartás esetén élettartama jelentősen meghosszabbítható.

Igény szerint különböző anyagú és típusú ajtókat forgalmazunk. Felületük készülhet dekorfóliás, CPL vagy HPL kivitelben.

A beltéri ajtók készülhetnek fából és fémből és funkciójukból eredően lehetnek teljesen speciálisak pl. füstgátlók, tűzgátlók avagy hanggátlók.

Az automata ajtók gyakori felhasználási területei

  • középületek
  • irodaházak
  • üzletközpontok

Automata ajtók képekben

Keressen minket, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

© 2023 LTD Bau Kft. - Minden jog fenntartva.